Joanna2012_ögon

Så varför skriver JAG om knackning?

Allt började för fem år sedan tack vare min otålighet. Jag säger “tack vare” eftersom jag har lärt mig acceptera att jag vill att få snabba resultat i alla lägen. Till bland annat min mans stora förtret – en fantastiskt entusiastisk och mycket ingående och detaljerad historieberättare.

Men det är just denna otålighet som hjälpt mig hitta den perfekta metoden för att uppnå en ovanligt hög effektivitet i mina egna och mina klienters förändringar.

Sedan jag först upptäckte att både läkare och sjuksköterskor i andra länder använde sig av metoden blev jag själv en hängiven användare. Slukade fullkomligen allt som fanns att läsa och se i form av filmer på nätet.

Efter att jag därefter prövat metoden på mig själv och många i min omgivning så var jag övertygad om dess effektivitet – denna metod måste jag ju sprida till alla behövande. Det har sedan dess varit en konstant stämning av Hallelulja över det hela för min del.

Sedan min svenska knackningsutbildning PAP år 2011, lär jag mig hela tiden fler och fler detaljer i hur jag kan bli ännu mera effektiv och hur jag kan hitta pudeln kärna så snabbt som möjligt.

Den här boken kommer nu till i samband med öppnandet av Nordens och kanske Europas första knackningcenter – KnackPunkten. Ett mötesplats både virituellt, men även fysiskt i Stockholm för människor som redan inser kraften av metoden, eller vill lära sig mer om hur och varför knackning är så enormt effektiv för att förändra beteenden, tankar och känslor.

Varma önskningar om intressant och givande läsning både här på bloggen men även i slutlig bokform.

Joanna

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________