Emotionella mirakel med effektiv EFT-knackning

Hur är det möjligt att bli av med svåra bekymmer på bara några få sessioner? Vad säger psykiatern Nils-Olof Jacobson om metoden? Vad är det som gör susen när man använder Emotionella FrihetsTekniker? Och hur skulle EFT-knackning kunna fungera på dig?

EFT-förbundets ordförande Joanna Armstrong är med i tredje boken av bokprojektet Hälsa & Folkbildning och erbjuder några svar.

 

Om Hälsa & Folkbildning

Bokprojektet Hälsa & Folkbildning arbetar för hälsofrihet och medicinsk mångfald och dess primära syfte är att folkbilda svenskar om hälsa och medicin ur ett internationellt perspektiv, men också att bidra till att det medicinska monopolet i Sverige luckras upp och avvecklas.

Läs om bokprojektet Hälsa & Folkbildning här…

 

BESTÄLL tredje BOKEN, hela 383 sidor, här…

 

 

 

Spara

Spara

EFT-knackning på sjukhuset

larry-burk
Dr Larry Burk lär ut EFT-knackning på sjukhuset.

 

Gamla Goda Nyheter

Läkare på sjukhus lär sig EFT-knackning

En artikel i the Huffington Post, 2013, beskriver hur läkare, kuratorer, psykologer och andra i den konservativa vårdbranschen får fortbilda sig inom EFT-knackning i USA. Emotionella FrihetsTekniker har blivit så pass normaliserade och vedertagna att man kan lära sig metoden på några av de mest konservativa platserna – sjukhus och läkarmottagningar.

 

Läs mer:

Läs artikeln på engelska: http://www.huffingtonpost.com/larry-burk-md/eft-tapping_b_3269995.html

EFT-kursutbudet på sjukhuset: http://www.aheconnect.com/ncahec/eventdetail.aspx?EventID=39179

EFT-kursutbudet på en läkarmottagning: http://hsc.unm.edu/health/patient-care/integrative-medicine/education/workshops-classes.html

 

DELA GÄRNA:

Spara

Spara

Svensk EFT-professor knackar på meridianer mot stress

kerstin-brismar

Professor Kerstin Brismar, Sophiahemmet, står upp för EFT-knackning

 

Kors i taket!

Äntligen håller den allra första svenska EFT-studien på att bli till, tack vare professor Kerstin Brismar på Sophiahemmets sjukhus i Stockholm. Patienter med nedsatt sköldkörtelfunktion (hypotyreos) ska få lära sig att, bland annat, sänka stressnivåerna hjälp av Emotionella FrihetsTekniker, Emotional Freedom Techniques, EFT.
 

”Istället för akupunkturnålar vill man påverka känslolivet genom att med fingertopparna knacka på bestämda punkter på kroppen.”

 
Trots kritik och förlöjligande, från bland annat läkaren Mats Reimer, står Kerstin Brismar på sig och fortskrider med studien.

Eftersom Levaxinet inte fungerar på alla sköldkörtelpatienter, så ser sig prof Brismar omkring efter bättre lösningar. Därför ska man nu granska resultaten av en kost-, motion- och stresshanteringsförändring.

 

Läs kritiken här…

 

Läs professor Brismars svar på kritiken…

 

Läs mer om studien…

 
 
 
DELA gärna för att sprida detta:

. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________