Tillbaka till Böcker / Tidningar

Några citat ur boken av dr Barenthin

De tekniker jag presenterar är snabba och effektiva och bitvis rentav lustfyllda. Till en början kan de väl te sig en smula ”kufiska” – men vad gör det, när de visat sig get bot? Den reguljära sjukvården har sin rättmätiga plats, men när inget annat hjälper får man lov att ta saken i egna händer.  s 11.

 

I mitt eget sökande efter det enkla och omedelbara i mängden av alla terapier och behandlingstekniker … boten skulle helst gå hastigt och lustigt till väga … fann jag till slut vad jag sökte och det är om dessa fynd som boken handlar.  s 13.

 

Ett annat skäl för mig att skriva var att energipsykologi har visat sig hjälpa de patienter som jag känner extra varmt för och vilka sjukvården har svårt att hjälpa. Det gäller patienter med posttraumatisk stress.  s 19.

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________