EFT med Bars-behandling

En kombinerad behandling som inleds med EFT och därefter får processen sjunka in och landa i kroppen fullt ut med en Bars-behandling. Att få sina Bars körda är väldigt effektivt i förändringsprocesser.

90 min behandling 1200 kr

VIKTIGT:  boka 2 timmar i följd i vårt bokningssystem när du bokar en kombinerad EFT-Bars.

BOKA TID med GunMarie

___________________________________________________________________________________
 
 

Access Bars

En avkopplande och kraftfull behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Det är en skön och lätt beröring av 32 punkter (Bars) på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som har fastnat i kroppen. Den ger din kropp möjlighet till avkoppling, tankebruset tystnar och energiflödet sätts igång. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet.

Bars gör att gamla ”filer” faller bort och ger utrymme för nya och fantastiska energier, d v s mer av dig. Många upplever att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används även mot stress och kronisk värk. Vid behandlingen släpper alla energirelaterade spänningar vilket även kan ge uttryck i att fysiska spänningar släpps.

Effekten blir djupare och djupare ju oftare man får sina bars gjorda. Under behandlingen ligger du bekvämt på en bänk med kläderna på. Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka och är ett fantastiskt komplement till fysisk behandling, träning, coachning och andra terapier.

Access Bars behandling 55 min 600 kr

BOKA TID med GunMarie

___________________________________________________________________________________

 

Access the Bars är utgångspunkten i Access Consciousness. Läs mer på www.accessconsciousness.com eller www.accessconsciousness.se.

 

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________