Flygrädsla

Bli av med flygrädslan på bara tre sessioner

Lider du av flygfobi? Kanske hindrar flygrädslan dig i vardag eller från att åka på den där drömresan? Flygrädsla är inget ovanligt, att känna starka känslor och ångestsymptom inför att flyga är en del av kroppens överlevnadsförsvar. Nu det är dags att bli fri från flygfobin. Vi erbjuder ovanligt snabb behandling utan långdragna och kostsamma terapisessioner. Det är inget mirakel utan handlar om den väl beprövade och internationellt populära behandlingsmetoden Knackning EFT.

 

Vad är Knackning EFT

Knackning EFT är en metod för psykologisk nålfri akupunktur, det innebär att man så att säga knackar på vissa punkter och på så sätt förändrar invanda beteenden. Du blir av med oros- och olustkänslor på i snitt 3 sessioner. Det är helt enkelt ett effektivare sätt att bli av med flygrädslan.

Ta kontroll över ditt liv och bli av med din flygrädsla för gott. Boka tid på kontakt@knackpunkten.se eller ringt 0733-29 22 92 så hjälper vi dig med att flyga, välkommen!

 

[column]
[twocol_one]

.

Whoopi Goldberg blir av med förlamande flygrädsla

Trots 12-års rädsla, där hon till slut avbröt sitt flygande, känner sig Whoopi nu bekväm och redo att flyga efter två dagars behandling.

del 2:

[/twocol_one]
[twocol_one_last]

Flygbolaget Virgin Atlantic har använt Knackning med 98% effektivitet sedan 1997.

 

”Jag satte verkligen KnackPunkten på prov när jag dagen innan flygningen fick hjälp att bli kvitt mina mardrömsrädslor.”

– Jonas 56 år, egen företagare, Stockholm

 

”Det är en sådan lättnad att inte längre få panik över något som högst troligt inte kommer att hända. Jag oroade mig dag och natt, förlorade sömn och livsglädje – helt i onödan”, fyller hon i.

– Anette 45 år, personlig tränare, Ekerö
[/twocol_one_last]
[/column]

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Nu njuter Jonathan av utsikten genom fönstret – hans mamma säger att han för första gången ser fram emot familjens flygresor.

– Jonathan 13 år, elev, Bromma