Nu hoppas alla amerikanska krigsveteraner som varit lyckliga nog att få prova Knackning EFT att deras stridskollegor också kan få hjälp av metoden.

Kongressmannen Tim Ryan har tagit del av studier och forskning och ser de stora fördelarna med Knackning EFT. Inte bara som ett humanitärt förkortande av lidande, men även som en samhällsbesparing av offentliga medel. Eftersom Knackning förkortar behandlingstiden med 50-75% så kan man snabbt räkna ut hur stora vinsterna är.

Ryan har nu skrivit ett brev till Departementet för krigsveteraner med en rekommendation att metoden ska tas på allvar och appliceras i behandling av landets miljoner hemkomna soldater från krigsinsatser i hela världen.

 

CongressmanTimRyan

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________