Motarbetar du dig själv?

Låt inte dina spöken vinna

I denna dokumentär förstår du hur man kan bli av med den lilla undermedvetna rösten som saboterar dina önskemål och planer.

Dr Dawson förklarar här fenomenet ”tail-enders”.

 

”Så pinsamt – jag skämdes verkligen i 15 år – och ändå kunde jag inte sluta. Efter två sessioner är jag fri från min mani att bita på naglarna. Idag har jag långa fina naglar, precis som jag har drömt om så länge.”

Ingmarie 48 år, tandhygienist, Stockholm

 

 

”Jag har en helt annan stabilitet i mig själv efter behandlingarna. Är mer samlad och fokuserad, saker känns meningsfulla igen. Flera av mina inte alltför konstruktiva beteenden har nästintill utplånats.

Jag är mycket tacksam för min själsliga ro och förnyade kapacitet.

Just nu är jag i full gång med att starta upp helt nya saker som kommit i min väg efter behandlingarna, och som det inte varit något som helst problem med att tacka ja till. Tilliten till min egen förmåga har stärkts.”

Maria 34 år