.

Enkel viktnedgång!

… den enda som håller på sikt.

Jag har persoligen hjälpt flera hundratals människor bli av med allt från sötsug och matsug, till ångest och fobier. Så nu vill jag kunna hjälpa dig, på ett mer flexibelt, och ändå djupgående, sätt – via webben.

Om du har följt mig en tid så har du hört om metoden jag använder, men vad du kanske inte vet så har jag själv blivit av med ett ångestladdat sötsug. Jag kämpade med mitt sötsug i många år, och utan att avslöja min ålder helt så rör det sig faktiskt om hela 30 år tills jag äntligen hittade ett sätt att bli av med sötsuget för gott.

Det har gått 4 år sedan jag blev fri från den eviga kampen och nu är det dags för nästa möjlighet – att bli kvitt de betungande extrakilona. Baserat på de senaste rönen, verktygen från Sötsugskolan och metoden jag jobbar med dagligen, så har jag nu tagit fram ViktLätt.

 

Njut mer för att väga mindre – ViktLätt

Visst skulle det vara skönt att bli av med 5-10 kg på några veckor. Och visst skulle det vara skönt att fortsätta få stöd så länge du önskar tills du kände dig säker. Ja, det är det jag tänker erbjuda dig med en metod där du får hjälp att njuta mer för att väga mindre.

 

Jag har tjuvstartat och fick idag ytterligare en kommentar om att jag såg smalare ut.

Joanna Armstrong

 

 

 

Känner du igen dig i följande?

 

. Vill bli fri från evig kamp att ”vakta” matintaget

. Är trött på dåligt samvete efter att ha överätit

. Det känns som att det är omöjligt att bli av med kilona

. Har provat andra metoder som inte fungerat på sikt

. Vill bli av med kilona snabbt och enkelt

 

Då kan ViktLätt vara för dig

 


Vi träffas på webben, live on-line, eller så kan du lyssna på inspelningarna i efterhand.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Ovanligt snabba resultat

ViktLätt är för dig som vill bli av med dina extrakilon på ovanligt kort tid. Jag tar mig bara an extra effektiva metoder, eftersom jag själv är mest intresserad av snabba resultat.

Det är också viktigt för mig att grunda allt jag gör på vetenskap om vad som fungerar bäst och varför.

Om något är krångligt och komplicerat så orkar jag inte fullfölja det, om jag ens kommer mig för att börja.

Därför har jag tjuvstartat redan så jag vet helt säkert att metoden fungerar.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Pröva ViktLätt utan bindning

Eftersom jag inte har några uttalanden om kursen ännu så hoppas jag du vill vara först med att pröva den och berätta vad du tycker. Du får individuell hjälp av mig samtidigt som du får insikter och stöd från dina kurskamrater.

ViktLätt är mycket omfattande och ingående, med 5 lektioner via en enkel uppkoppling till en privat grupp på webben, din egen privata session, egen Facebook-grupp och en massa bonusmaterial, men den kostar faktiskt mindre än privatbehandlingar. Och nu får du dessutom rabatt för att du är först ut med att pröva metoden.

Eftersom det här är en djuplodad och personlig kurs så öppnar jag bara upp för ett begränsat antal platser.

Men det här är inte för alla, och jag söker dig som passar ViktLätt allra bäst.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Det här är inte för dig om du

. Inte är ordentligt trött på att kämpa med vikten

. Inte har tid att svara på några enkla frågor

. Inte tycker det är spännande med en ny möjlighet

. Inte tror att det är möjligt att få en snabb förändring

 

Frukt-smal-1553108-1280x960
Du får en automatisk förändring och dras spontant till bättre val.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Det här kan du se fram emot

. Superenkel metod – förstå dig på maten

. Ät vad du vill – inga speciella recept

. Njut MER av maten och livet

. Stolthet att du tar tag och får till viktminskningen

. Vill bli av med kilona snabbt och enkelt

. Du får en helt ny inställning till mat

 

lifesum-app

Du använder en svensk app i världsklass för att hålla reda på vad du äter – gratis.

 

HIIT-e1502916339181

Du använder en förenklad träning som ger toppresultat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Missa inte chansen

Det skulle vara supertrevligt att ha med dig i ViktLätt. Så vänta inte utan ta tag i möjligheten. Vi börjar snart:

8 feb 2019 – Totalt 5 gånger

Kan du inte vara med då så lyssnar du bara på inspelningen. Nästkommande datum kommer variera, så var med om du kan – annars lyssnar du efteråt.

Rabatten gäller förstås bara den här pilotomgången. Framöver kommer kursen kosta ca 2000 kr, men nu kan du passa på att vara med för endast 975 kr. För att uppmuntra dig ännu mer till att vara med och hjälpa mig tycka till om ViktLätt så lovar jag att du får pengarna tillbaka om du inte skulle vara nöjd.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

VÄLKOMMEN att boka din plats nu

knapp-orange-transp

.

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________