En mjuk & varsam behandling

RDoljorFör rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget.
Regndroppstekniken är en ljuvlig, väldoftande behandling på fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor som stödjer rygghälsan och immunförsvaret och är känslomässigt upplyftande. Regndroppsoljorna stryks ut på först fötterna och sedan på ryggen med mjuk massage. Het blöt handduk på ryggen ingår, för djupgående effekt, som är mycket avslappnande.

Specialpris i december och januari: 500kr (ord 700 kr)

Läs detaljerad beskrivning av metoden här nedan.

 

BOKA TID med Anne HÄR   VIKTIGT:  Skriv RDmassage vid bokningen

___________________________________________________________________________________

Regndroppsteknik/ massage

är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen kan stimulera kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ge ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, kan behandlingen också vara välgörande för att avhjälpa stress och oro.

Balanseringen av energiflödena kan även lyfta humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen kan öka kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som kan hjälpa till att rensa kroppen, stärka immunförsvaret, nervsystemet och ryggraden.

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor har olika egenskaper. Dessa oljor är:  Valor, Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna , Mejram, Pepparmint, Aromaseiz.

 
 

___________________________________________________________________________________

Bakgrund/ Historik

Regndroppstekniken utvecklades av Gary Young på 1980-talet och bygger på hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiska medel samt på fascinerande information som han fått av en indianhövning från Lakota Indian Nations i USA.

Utdrag ur boken ”Raindrop Technique” av Gary Young

regn4

RDT baseras på en teori som är utvecklad genom ett antal vetenskapliga studier.
Dvs att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska symptom orsakar en inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs.

RDT är en kraftfull behandlingsmetod som hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvaturer genom användandet av eteriska nyckeloljor mot virus, bakterier och inflammationer.

Under de år som RDT-behandling utövats har många fall med skolios, kyfos och kroniska ryggsmärtor blivit hjälpta och detta har minskat behovet av ryggoperationer för hundratals människor.
Genom att integrera Vita flex med massage så hjälper de kraftfulla eteriska oljorna till att justera kroppen både strukturellt och energimässigt.

 

 

 

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________