Scenskräck / Tala inför grupp

 

[column]
[twocol_one]

Scenskräck? Vi ger dig möjlighet att våga tala

Känner du igen hur det knyter det sig i magen? Hur oron börjar stiga i kroppen och svetten pärlas vid blotta tanken på att tala inför en publik? Du är inte ensam om att lida av scenskräck, att tala inför människor ligger på svenskarnas första plats över det man är räddast inför.

Nu vi ger vi dig möjligheten att äntligen bli av med din scenskräck på riktigt! Hur? Jo, genom den internationellt erkända och beprövade metoden Knackning EFT. I metoden, som är effektiv mot alla former av prestationsångest, blir du behandlad med nållös akupunktur. På bara ett par sessioner blir du av med din scenskräck, det är förbluffande hur effektivt det är.

Gör som våra nöjda kunder, boka en tid och få möjligheten att äntligen kunna uppträda och tala utan den jobbiga känslan innan.

Maila kontakt@knackpunkten.se eller ringt 0733-29 22 92. Varmt välkommen!

[/twocol_one]
[twocol_one_last]

Med Knackning är det numera mycket lätt att bli av med PSA (public speaking anxiety).

Metoden kan med fördel även användas på all prestationsångest.

 

15 min med Knackning kan räcka

Forskning på Curtin University i Australien, visar en markant minskning av Public Speaking Anxiety efter 15 minuters knackning. Slutsatsen från studien är att Knackning EFT är en snabb och effektiv behandling av rädslan att tala/framträda inför en grupp.

Läs mer här.

[/twocol_one_last]
[/column]

[column]
[twocol_one]

.

”Jag är så förbluffad – men det fungerar! Friheten från paniken och blackouten är fantastisk. Den lamslående oron veckor innan jag ska upp på scen är borta. Jag gick 10 gånger i KBT utan framgång – här tog det bara 2 gånger att få lugn och frihet från rädslan.”

– Malin 38 år, säljare, Hässelby

[/twocol_one]
[twocol_one_last]

Den pärlande svetten och knytnäven i magen är som bortblåsta. Nuförtiden ser Stefan fram emot att få briljera framför sin publik.

– Stefan 32 år, skådespelare, Södertälje

[/twocol_one_last]
[/column] 

Du kan få hjälp via våra Seminarier, Workshops eller Privata sessioner.