Knacka-fram-friheten-med-EFT

Varför ska du satsa på att bli sockerfri?

Du kanske blir lika förvånad som jag blev när du inser hur svårt det är för forskarna att nå ut med sanningen om sockrets faror.

Du kanske blir lika inspirerad att göra något åt problemet när du förstår riskerna som du och dina närmaste tar varje dag genom att äta lite socker då och då.

I detta utdrag ur boken ”Knacka fram friheten – med sköna EFT-metoden” gläntar vi på dörren till sanningens labyrint. Du får en ny infallsvinkel på sanningen och kan själv avgöra om det är värt att ta fortsätta ta sockerriskerna.

Läs bokens Sötsugspecial här…

 

Knackningsmetoden som ändrar beteenden ovanligt snabbt

Är du trött på att kämpa med vissa beteenden i ditt liv? Då har du hittat rätt bok och metod.

I denna avslöjande och personliga bok får du veta mer om hur en faktisk knackningsförändring kan se ut. Vad som kan försvåra din egen knackning. Och hur du gör för att bli av med förändringshinder.

Boken är lättläst och har en vetenskaplig grund.

Prova metoden – du har absolut inget att förlora – bara en ny tillvaro att vinna.

 

Författaren blev själv så betagen av metoden att hon bytte yrke till knackningsterapeut och driver numera knackningsmottagning i Stockholm.

 

BestallHar

 

Knacka-fram-friheten-med-EFT-baksida

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________