Knackningar för känslomässig frihet

Valda delar tagna från publ 2007 på förbundets hemsida.

Henrik Friman beskriver varför han använder EFT-Knackning på sig själv och i sin verksamhet.

 

”Jag var lite skeptisk men bestämde mig ändå för att pröva, eftersom konceptet byggde på akupunkturpunkter och kroppens energisystem vilket jag var öppen för genom akupunkturstudierna.”

”Jag prövade i alla fall metoden på mig själv och med tiden förstod jag att hela upplägget är väldigt bra då det är både enkelt, går till den underliggande roten av problemet och är förvånansvärt effektivt.”

”Sen dess har jag behandlat både mig själv och andra med goda resultat, släppt många hinder och stressfaktorer och hittat ett verktyg som kan ge ”frid i sinnet”, när som helst svårigheter sätter in.”

”Ibland sker små mirakler och en smärta eller en fobi försvinner inom loppet av minuter. Ibland krävs det mera tålamod och regelbunden behandling en tid, särskilt om problemet är invecklat och man inte vet de specifika aspekterna till problemet.

I och med att metoden fungerar så bra och så radikalt, går det inte längre att förneka att det finns ett underliggande energisystem som spelar en avgörande roll för hur vår kropp/psyke/själ fungerar.”

”Det känns viktigt att sprida den här metoden eftersom den är så effektiv och kan minska mycket lidande.

Men även för att den förmodligen är en föregångare för hur vi kommer att se på helande i framtiden.”

– Henrik Friman

Share Button
. .

Med EFT-Knackning, EFT-tapping, blir du ovanligt snabbt av med oönskat beteende, och känslor.

. .
 
EFT-behandling, EFT-tapping, i Stockholm och Sverige: .. KnackPunkten - Sturegatan 44, 11436 Stockholm, Sverige .. MEJLA: kontakt@knackpunkten.se .. RING: 0733-292 292
______________________________________________________________________________________________________________________________________________